Crezi că este momentul pentru un mini seif? Află mai multe detalii despre mini seifuri

Crezi că este momentul pentru un mini seif? Află mai multe detalii despre mini seifuri
Atunci când avem obiecte de valoare de protejat, este important să dispunem de un loc în care să le punem. Un mini seif este extrem de util în acest caz. Un mini seif este o cutie metalică solidă care ne protejează obiectele importante de dimensiune redusă precum lichiditățile, bijuteriile, cheile, bijuteriile, titluri de proprietate, cecuri sau alte articole de valoare. În cele ce urmează află mai multe detalii despre mini seifuri.

 

Care sunt caracteristicile unui mini seif?

Mini seiful este o cutie metalică care ne permite să ne protejăm micile obeicte de valoare precum bijuterii. Este obiectul ideal pentru persoanele preocupate de siguranța bunurilor. Drept urmare, un mini seif este o cutie de dimensiuni mici menită să țină la sigur obiectele tale de valoare. De obicei, un mini seif are între 10-20 de litri. Drept urmare, poți pune în el bijuterii, bani, lingouri de aur sau alte obiecte valoaroase pentru tine.
După cum îi indică și numele, un mini seif este un seif de dimensiuni reduse. Drept urmare, trebuie să alegi în mod corect bunurile pe care le vei pune în acest tip de seif. O idee bună ar fi să faci o listă cu toate articolele de valoare pe care vrei să le protejezi. Este important să prevezi minim 25% spațiu liber deoarece, mai devreme sau mai târziu este posibil să ai alte obiecte de așezat în mini seif. Este bine să optezi pentru un mini seif dotat cu compartimente.
Trebuie să ai în vedere și locul în care îl vei așeza. Majoritatea persoanelor au tendința să ascundă mini seiful. Cel mai bine este să îl așezi într-un loc pe care îl frecventezi destul de des. În birou, într-un dulap sau chiar în dressing. Trebuie să ții cont de spațiul disponibil pentru a identifica modul de deschidere și dimensiunile potrivite.

 

Ce tip de închidere?

Există mai multe tipuri de închidere pentru aceste tipuri de seifuri. Închiderea cu cheie este în general cea mai simplă și cea mai economică. Cu acest tip de închidere trebuie să găsești un loc sigur și pentru cheie. Există și seif cu închidere electronică. Este cel mai popular tip de închidere. Este perfect fiabilă, va trebui doar să memorezi un cod.

 

Unde așezăm mini seiful?

Uneori este destul de greu să alegem locul potrivit pentru a așeza un mini seif. În orice caz, un singur aspect este de luat în considerare. Un seif, indiferent de mărimea sau greutatea sa, trebuie să fie în așa fel așezat încât să reziste la tentativele de jaf. Indiferent de locul în care vrei să îl așezi (birou, dulap), verifică ca peretele din spatele său să fie robust precum cărămidă, beton. Dacă locul în care vrei să îl pui nu este dintr-un material solid, atunci cel mai bine este să fixezi seiful de sol. Această soluție este adoptată de un număr mare de persoane.

Care sunt avantajele oferite de un mini seif?

Un mini seif poate prezenta o mulțime de avantaje. Este extrem de discret și poate fi dotat cu un sistem de securitate optimizat, în ciuda taliei reduse. Poate fi așezat pe sol sau ascuns într-un birou/dulap. Odată fixat, eventualii hoți nu vor putea să îl extragă. Mini seiful reprezintă alternativa perfectă pentru a-ți păstra banii în siguranță. În plus, un mini seif nu ocupă mult loc. Se poate duce oriunde cu tine dacă este necesar. Unul din cele mai mari avantaje oferite de un mini seif este dat de costurile sale. Este mai ieftin comparativ cu seiful clasic însă propune același nivel de securitate.
Chiar dacă este de dimensiuni mai mici, un mini seif este solid și rigid deopotrivă. Înainte de a-l achiziționa ar trebui să verifici dacă răspunde normelor de securitate în vigoare. Acest lucru îți oferă garanția că dispui de un produs fiabil și vei fi liniștit că lucrurile tale de valoare sunt într-un loc sigur. Există modele ignifuge, rezistente la foc și la temperaturi ridicate. Altele sunt complet etanș pentru a proteja conținutul de apă, chiar și atunci când seiful este complet scufundat în apă.

 

De unde poți cumpăra un mini seif?

Este important să cumperi un mini seif de la un magazin de specialitate. Astfel vei avea garanția că produsul achiziționat îndeplinește toate standardele în vigoare atât la nivel european cât și la nivel internațional. Acesta este un aspect de care trebuie să ții cont pentru a beneficia de un nivel crescut de securitate. De menționat este faptul că, în cazul în care unele echipamente nu respectă

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!