TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate in perioada 7-31 Mai 2024

Case de bani

Afiseaza: 1-21 din 211 produse

 Filtre

Case de bani

O casa de bani este un produs pe care il achizitionezi, probabil, o data in viata. Asadar, trebuie sa iei in considerare anumiti factori inainte de a alege o casa de bani, pentru a te asigura ca achizitionezi un produs de calitate, certificat, care iti va pastra in siguranta banii. SafeMag iti pune la dispozitie o gama variata de case de bani. Poti gasi in magazinul nostru virtual peste 70 de produse special concepute pentru pastrarea in siguranta a numerarului si a altor obiecte de valoare. SafeMag iti ofera posibilitatea de a achizitiona casa de bani potrivita nevoilor tale, avand optiunea de a alege dimensiunea, culoarea, tipul de incuietoare, numarul de rafturi si multe alte caracteristici.

Case de bani si seifuri certificare antiefractie

Casele de bani, precum si seifurile, sunt produse certificate antiefractie care garanteaza pastrarea in siguranta a bunurilor. O casa de bani nu permite accesul persoanelor neautorizate, in lipsa codului sau a cheii, ceea ce inseamna ca este un produs care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa sau un birou care pastreaza sau lucreaza in permanenta cu sume mari de bani.
Atunci cand alegi o casa de bani, trebuie sa verifici clasa de securitate care indica nivelul de rezistenta antiefractie. In mod obisnuit, aceasta evaluare este calculata prin rezistenta usii si peretilor seifului, complexitatea mecanismului de blocare si dificultatea de a scoate seiful din perete sau din podea. Pe SafeMag gasesti case de bani de cea mai buna calitate, cu un corp realizat din otel cu pereti dubli si usi prevazute cu bolturi pe 3 laturi si balamale interioare.
Casele de bani pot fi comandate in diferite dimensiuni, cu incuietoare cu cheie tip barba dubla sau cu cifru electronic cu temporizare si sistem de ancorare la baza sau in perete, in functie de preferinte. Indiferent de tipul de incuietoare pe care il alegi, trebuie sa stii ca ambele au blindaj si certificare EN1300 impotriva efractiei, ceea ce inseamna ca o persoana neautorizata nu va avea acces usor la banii si obiectele tale de valoare.

Case de bani cu fanta si dubla certificare

Cesele de bani cu fanta sunt ideale pentru birourile si firmele care necesita depuneri de bani din partea personalului, insa trebuie sa restrictioneze accesul la continut. Astfel, oricine poate depune o suma de bani, insa doar persoana autorizata poate deschide seiful. Mecanismul sertarului de alimentare impiedica extragerea continutului din casa de bani, singura optiune de a avea acces la interior fiind deschiderea usii principale cu cheia sau prin tastarea codului de acces.
O casa de bani cu dubla certificare reprezinta un seif antiefractie si antifoc. Astfel, banii si obiectele de valoare nu sunt protejate numai impotriva furtului, ci si impotriva daunelor provocate de incendiu. SafeMag comercializeaza toate tipurile de seifuri, punand la dispozitie clientilor mai multe tipuri de produse pentru pastrarea in siguranta a bunurilor personale:
· case de bani antiefractie
· case de bani antifoc si antierfactie
· case de bani cu sertar de alimentare
· case de bani cu inchidere cu cheie
· case de bani cu inchidere electronica
· case de bani cu amprenta
· case de bani de mari dimensiuni
Toate casele de bani achizitionate de pe SafeMag.ro se livreaza cu agrement antiefractie emis de un institut de testare din UE, instructiuni si kit de ancorare si instructiuni de utilizare, precum si certificat de garantie si declaratie de conformitate.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!