Seifuri pentru chei

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Seifuri pentru chei


Seifurile pentru chei s-au inventat cu scopul a gestiona dar si a proteja totodata cheile de straini. Acestea pot fi folosite intr-o varietate mare de domenii, chiar si la domiciliu daca ai anumite chei care trebuie tinute departe de persoanele neautorizate. Depozitarea cheilor difera in ceea ce priveste forma, dimensiunea, nivelul de securitate, tipul inchiderii, etc. Sectorul comercial necesita o gama larga de sisteme de securitate printre care si un seif pentru chei, care este esential mai ales pentru cheile dedicate birourilor unde sunt tinute actele cele mai importante sau serverele.
 

Cum te ajuta sa dormi linistit un seif pentru chei?


Seiful pentru chei nu este nimic altceva decat o cutie de otel cu inchidere de inalta securitate, in care cheile pot fi stocate in conditii de maxima siguranta. Seiful pentru chei este folosit atat in domeniul public cat si in sectorul privat si poate fi de mai multe tipuri: cu inchidere cu cheie, inchidere electronica sau prin combinatia mecanica a unor cifre. Catalogul SafeMag pune la dispozitia clientilor seifurile cu inchidere electronica fiind considerate cele mai bune din lume atat ca securitate cat si spatiu de depozitare. La interior cheile vor fi agatate de carlige care pot fi etichetate pentru gasirea rapida a oricarei chei.
 

Este util un seif pentru chei in viata de zi cu zi?


Seiful pentru chei este foarte util, permitand altor persoane desemnate de proprietar sa aiba acces la anumite chei importante din casa sau din firma, cum ar fi: personalul de curatenie, gradinarii, managerii, angajatii dintr-o companie auto sau de catering. Utilizand un seif, cheile vor fi stocate in ordine, ceea ce inseamna ca vei gasi imediat cheia pe care o cauti. Totodata, exista diferente majore intre seifurile pentru chei, fiind de mai multe tipuri, asemeni celor cu inchidere prin combinatie mecanica sau inchidere pe cheie. Cel mai bun seif pentru chei este cel cu inchidere electronica, deoarece ofera un acces facil la continut. Pentru o siguranta maxima, poti alege un seif pentru chei antifoc, evitand astfel daunele pe care le poate provoca un incendiu.
 

Cine ar trebui sa aiba acces la seiful pentru chei


Atunci cand iei decizia de a instala un seif pentru chei trebuie sa ai in vedere cine ar trebuie sa aiba acces la cheile din interior. Este posibil sa ai nevoie doar de o caseta pentru chei de urgenta, sau poate ai nevoie de un seif pentru gestionarea cheilor. Indiferent de decizia pe care o vei lua va trebui sa te gandesti la toti cei ce vor primi acces din partea ta. Persoanele care ar putea sa aiba permisiune la seiful pentru chei sunt: personalul de curatenie, anumiti angajati si orice alta persoana in care ai incredere. Odata ordonate cheile vor putea fi gasite intr-un singur loc, curat si la indemana. O caseta pentru chei de urgenta trebuie sa se regaseasca neaparat in orice cladire, insa de multe ori nu se tine cont de acest aspect. Alege sa pastrezi in siguranta cheile de la cele mai importante incaperi, dulapuri sau sertare, achizitionand un seif pentru chei de calitate de pe SafeMag.ro

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!