Safemag.ro aniversează 5 ANI de activitate! De ziua noastră, noi dăm cadoul! Ai 10% EXTRA DISCOUNT LA TOT! In perioada 20 - 26 Iunie suntem in concediu. Comenzile plasate in acest interval vor fi procesate din 27 Iunie.  

Seifuri certificate antiefractie

Afiseaza: 1-21 din 272 produse

 Filtre

Seifuri certificate antiefractie

Pe piata exista mai multe tipuri de seifuri, cea mai mare diferenta dintre categorii fiind siguranta si rezistenta la tentativele de efractie. Ambele tipuri au proprietati importante si unice. Categoria de seifuri ceritificate antiefractie este special conceputa pentru a proteja toate obiectele de valoare din interior impotriva atacurilor externe si sunt clasificate pe categorii de rezistenta. Clasa de rezistenta este determinata de mai multi factori precum rezistenta metalica a peretilor si usa sigura, dar si factorii suplimentari de siguranta care sunt introdusi in pereti.

Clasa de siguranta pentru seifuri certificate antiefractie

Pe baza testelor rezistentei contra efractiei in institutele din UE seifurile care au trecut testul sunt clasificate pe baza a doua standarde, si anume EN14450 si EN1143-1. Standardul EN14450 are 2 grade, S1 si S2, in timp ce al doilea standard, care este si mult mai popular, are gradele cuprinse intre 0 si 5. Casele de bani au de asemenea si 2 elemente de identificare – o placuta metalica amplasata pe interiorul usii si un certificat emis in institutul in care seiful a fost testat. Pe cele doua sunt trecute toate informatiile necesare utilizatorului cum ar fi numarul de serie, anul fabricatiei, greutatea si standardul de rezistenta antiefractie sau gradul de rezistenta conform standardului.

Ce obiecte pot fi puse in seifuri certificate antiefractie?

Aceste seifuri pot gazdui absolut orice obiect care trebuie sa fie pastrat in siguranta. De exemplu, datele cum ar fi un stick usb, un DVD sau alte documente tiparite, pot fi puse cu incredere in seifuri certificate antiefractie. Sumele de bani sau anumite bunuri si obiecte de valoare vor ramane in siguranta intr-un astfel de seif.
Sunt diverse seifuri disponibile care pot proteja nu doar contra incendiilor ci si contra patrunderii prin efractie, dar si cele mixte, care protejeaza bunurile contra ambelor situatii.

Amplasarea produselor din categoria seifuri certificate antiefractie

In cazul in care seiful este amplasat deasupra parterului, el trebuie sa fie protejat la un nivel mai ridicat, deoarece poate sa cada prin podea in anumite situatii, cum ar fi incendiile sau tentativele de patrundere prin efractie prin distrugerea podelei, respectiv suprafetei pe care este pus. Persoanele care sunt in cautarea unor seifuri certificate antiefractie, pot securiza si camera in care sunt amplasate aceste obiecte.
Este recomandat ca fiecare cumparator sa caute un produs specific nevoilor sale. Exista o solutie pentru fiecare situatie in parte si de aceea se recomanda citirea tuturor caracteristicilor produsului. In magazinul online Safemag pot fi gasite seifuri cu dimensiuni diferite si functii diferite, dar si elemente de siguranta variate si moderne, astfel incat fiecare cumparator sa se regaseasca intr-unul sau mai multe modele de produse.
Specialistii de la Safemag vin in ajutorul clientilor cu servicii special dedicate, astfel incat, cumparatorii care nu reusesc sa identifice seiful potrivit pentru ei, pot apela la echipa de suport pentru a primi toate informatiile de care au nevoie si recomandari ale unor produse cat mai potrivite lor.
Toti detinatorii de bunuri si informatii importante vor gasi in magazinul Safemag solutii speciale pentru protejarea eficienta si de durata a acestora.

 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!