Dulapuri acte

Afiseaza: 1-21 din 27 produse

 Filtre

Dulapuri  pentru acte


Pentru stocarea si arhivarea eficienta a documentelor, obiectelor cat si a altor elemente de dimensiuni reduse, dulapurile metalice cu sisteme sigure de inchidere si rezistenta sporita impotriva focului pot fi cea mai buna alegere. SafeMag detine o gama extinsa de dulapuri metalice pentru depozitare atat pentru casa cat si pentru firma, oferind solutia potrivita depozitarii tuturor tipurilor de documente si nu numai. Gratie sistemului de inchidere, dulapurile pot sa tina in siguranta toate actele firmei, factor esential mai ales in cadrul firmelor si birourilor in care se lucreaza foarte mult cu dosare.
 

Certificari de securitate si siguranta a documentelor


Dulapurile destinate actelor si documentelor detin certificari antiefractie si antifoc, fiind ideale pentru depozitarea tuturor documentelor importante ce pot cauza o pierdere uriasa pentru firma daca sunt furate sau distruse. Siguranta in randul actelor din firma este foarte importanta, iar inchiderea si deschiderea usilor dulapurilor unde sunt depozitate acestea trebuie facuta doar de persoanele din firma, multe dintre documente putand sa atraga o serie de probleme in randul functionarii si administrarii intreprinderii.
 

Utilitatea dulapurilor pentru acte


Putem spune ca dulapurile pentru depozitarea documentelor si dosarelor din firma sunt adevarate seifuri de pastrare in siguranta a arhivelor de dosare, fie cu inchidere prin cheie, cifru electronic sau mecanic. Intreaga gama de dulapuri metalice prezente in catalogul SafeMag este alcatuita din produse cu certificari anti-incendiu si securitate asemeni seifului, fiind eficiente si impotriva efractiei, reprezentand un standard de calitate si garantie de cel mai inalt nivel. Asemeni seifului electronic, dulapurile metalice sunt securizate cu ajutorul unei chei digitale, marcate prin cod PIN. Dulapurile de acte si documente sunt ideale pentru pastrarea arhivelor mai ales in spitale sau alte intreprinderi de stat, atat pentru pastrarea mostrelor sau a altor elemente chimice dar si pentru stocarea dosarelor pacientilor.
 

Timpul este pretios, gestioneaza cautarea cu aranjarea pe raft


Poti reduce timpul petrecut pentru cautarea actelor prin achizitionarea unor dulapuri metalice cu spatii de depozitare mari ce pot tine totul sub control. Dulapurile pot fi gasite in dimensiuni diferite, in functie de nevoia fiecarui lucrator de a aranja toate documentele si elementele pe rafturi. Sunt concepute sa reziste foarte multi ani dupa expirarea certificatului de garantie si pot garanta ca toate lucrurile de la interior nu vor fi furate, pierdute sau deteriorate in urma unui incendiu.

Destinatia dulapurilor metalice este clar aceea de a inlocui vechile rafturi din biblioteca de la birou cu unele moderne si care sa tina in siguranta toate documentele. Accesul facil face ca intregul echipament sa fie foarte apreciat de cumparatori, fie ca se opteaza pentru varianta cu inchidere prin cheie sau prin cod pin. Precizia cu care sunt realizate face ca durata lor de viata sa fie una foarte mare, iar utilitatea lor sa fie peste asteptari, tinand cont ca pot sa ofere un spatiu placut unde sa iti organizezi toate lucrurile si de unde sa le poti accesa doar tu si cei pe care ii incredintezi sa faca acest lucru. Pretul unui astfel de dulap nu depaseste deloc bugetul le care te-ai gandit, SafeMag avand cele mai atragatoare oferte la dulapuri pentru documente

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!