Safemag.ro aniversează 5 ANI de activitate! De ziua noastră, noi dăm cadoul! Ai 10% EXTRA DISCOUNT LA TOT!  

Clasificatoare dosare

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Clasificatoare pentru dosare

Sistemele care permit suspendarea dosarelor sunt ideale pentru aranjarea si ordonarea documentelor la care ai nevoie de acces facil. Dotate cu sina si cleme de prindere, clasificatoarele pentru dosare protejeaza documentele si ofera totodata acces facil tuturor persoanelor autorizate din firma, fiind destinate in special uzului zilnic. Un birou ordonat si bine organizat va oferi intotdeauna un mediu de lucru foarte primitor si accesibil, astfel documentele in loc sa fie depozitate pe birou sau sub birou pot fi asezate foarte usor intr-un clasificator de dosare, gestionand mult mai bine spatiul.
 

Pastrarea documentelor in siguranta

Tinerea evidentei dosarelor si arhivarea trebuie sa se realizeze foarte usor pentru a putea eficientiza ziua de lucru iar din acest motiv se recomanda sa alegi clasificatoarele pentru dosare. Datorita sinelor cu care sunt preazute sertarele, dosarele pot fi suspendate si accesate cu usurinta. O serie de beneficii stau la baza acestui concept, de la gestionare si pana la siguranta, fiecare hartie din firma trebuie sa ramana mult timp intr-un loc protejat si inchis. Clasificatoarele pentru suspendarea dosarelor dispun de un sistem de inchidere cu cheie, ceea ce face ca protectia datelor sa fie una mult mai ridicata in comparatie cu clasicele sertare ce pot oferi acces oricui catre documente. In plus, peretii acestor clasificatoare sunt umpluti cu un material rezistent la foc, pastrand continutul in siguranta in cazul unui incendiu.
 

Caracteristici principale si compartimentarea selectiva

SafeMag pune la dispozitia clientilor cea mai de top gama de clasificatoare pentru dosare. Intreg catalogul este compus din clasificatoare de foarte buna calitate, cu structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, cu sertare ranforsate si sisteme de inchidere, astfel incat siguranta dosarelor si documentelor importante sa nu reprezinte o grija. Spatiul de lucru este foarte important, iar viteza de miscare a lucratorului este si mai importanta, astfel pentru o mai buna organizare si o mai buna gestionare se apeleaza la clasificatoare. Cu o capacitate considerabila de depozitare, acestea pot sa ofere acces facil pentru angajati atunci cand au nevoie de un dosar important din firma.
 

Utilitatea in randul firmelor mici si mari

Indiferent daca detii o firma mica sau mare, clasificatoarele pot fi un ajutor de nadejde in organizarea si gestionarea tuturor documentelor importante. Aceste clasificatoare metalice sunt necesare si utile in orice birou, institutie publica sau banca si au inchidere cu cheie astfel incat sa permita accesul doar persoanelor autorizate. In comparatie cu multe alte organizatoare, utilitatea lor este cu mult mai ridicata, aducand o serie de factori esentiali in administrarea dosarelor importante precum sertarele incapatoare, incuietori cu chei speciale pentru accesul privat, aranjarea dosarelor in functie de dimensiuni si multi alti factori de acest gen.

Firma ta are nevoie de un clasificator pentru dosare iar angajatii vor fi cu atat mai incantati ca pot sa administreze mai usor documentele importante si dosarele cu un continut bogat de hartii si alte accesorii. Utilitatea, manevrabilitatea si accesibilitatea sunt doar trei dintre caracteristicile ce compun cu adevarat trecerea de la giganticele dulapuri de metal la astfel de structuri metalice, moderne si cu o varietate mare de optiuni in administrarea lor. 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!