Incuietori Smart

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Incuietori smart


Alegerea unei incuietori smart este primul pas pe care il poti fae daca doresti sa iti automatizezi casa. Incuietorile smart adauga functionalitate si stil la ceea ce deja fiecare casa detine: o usa de intrate. Incuietorile smart sunt concepute pentru a functiona prin Wi-Fi sau Bluetooth, au toate formele si dimensiunile, iar disponibilitatea acestora creste rapid. Scopul incuietorilor smart este acela de a oferi oricarui proprietar modern un confort sporit si un acces in locuinta mai rapid si mai facil. Totodata acestea sunt foarte viabile mai ales ca pot fi accesate de la distanta si inchise automat in urma parasirii locuintei. Este mult mai usor sa apesi un singur buton pentru a intra in casa, decat sa pierzi timpul cautand cheia potrivita.
 

Ce sunt incuietorile smart?


Incuietorile smart sunt sisteme inteligente de securitate electronica pentru casa ta. Acestea pot fi conectate la Bluetooth, Wi-Fi sau Z-Wave si pot fi accesate atat de la interior cat si de la exterior de catre proprietar. Exista de asemenea incuietori smart care se deschid automat atunci cand te aproprii de casa, prin intermediul semnalului de la telefonul mobil. Unele modele de incuietori permit instalarea fara sa fie nevoie de inlocuirea sistemului de inchidere de la usa, insa cele mai multe dintre ele necesita schimbarea totala. Aceste sisteme de inchidere nu sunt foarte greu de instalat si in maxim 30 de minute vei avea o incuietoare smart pentru casa ta. Este important sa verifici totodata compatibilitatea incuietorilor smart inainte de a face o achizitie, sa faci cateva masuratori si sa te convingi ca ceea ce cumperi este exact pe masura usii tale.
 

Tipuri de incuietori smart


Exista incuietori smart cu cheie si fara cheie si se clasifica in felul urmator:

Incuietori care nu includ cheie:
- touchscreen: cu scanare de amprenta sau cod PIN in cazul in care amprenta nu este recunoscuta
- cu tastatura: un cod de acces pe baza de butoane fizice
- acces smart cu telefonul: prin intermediul aplicatiei mobile
 

Alte modele de incuietori smart


Exista, de asemenea incuietori smart similar cu cele clasice, dar care functioneaza cu conexiune Bluetooth. Prin intermediul unei aplicatii si a conexiunii Bluetooth proprietarul poate avea acces la sistemul de inchidere/deschidere al usii de la locuinta. Tot in aceeasi categorie putem include si alte trei subcategorii cum ar fi:

Wi-fi: majoritatea incuietorilor smart se folosesc de protocolul Wi-Fi pentru controlul inteligent de la distanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul la reteaua de internet din casa pentru a putea fi controlat direct de pe telefon de oriunde.

Z-Wave: incuietorile smart care functioneaza cu acest sistem, necesita un hub intrucat acesta va prelua semnalele primite de la incuietori si le va traduce pentru ca routerul sa poata interactiona cu ele.

Bluetooth: Avantajele folosirii sistemului Bluetooth in incuietorile smart este ca nu consuma atat de multa baterie. Daca folosesti incuietoarea inteligenta in conditii normale de utilizare, bateriile ar trebui sa reziste aproximativ 12 luni de zile.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!