TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate in perioada 7-31 Mai 2024

Seifuri si casete pistol

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Seifuri si casete pistolProtejarea pistoalelor si a munitiei acestora este foarte importanta pentru un purtator de arma letala, legea fiind foarte dura cu cei ce incalca aceasta prevedere legala. Toti posesorii de permis de port arma sunt obligati legal sa isi depozite armele intr-un spatiu bine securizat, cum ar fi seiful sau casetele pentru pistoale. Magazinul SafeMag vine cu oferte foarte diversificate si atractive pentru cei ce isi doresc spatii de depozitare de maxima siguranta pentru armament.
 

Alegerea seifului sau casetelor pistol pentru arme


Seifurile si casetele pistol sunt clasificate in functie de dimensiuni, siguranta si tip de incuietoare. Seifurile mici sunt dedicate obiectelor de valoare de mici dimensiuni, cum ar fi bijuteriile, pasapoartele, certificatele, armele mici sau numerar. Seifurile mari sunt folosite pentru depozitarea armelor si munitiei, documentelor importante si a altor obiecte care trebuie tinute departe de curiosi sau persoanele rau intentionate. In ambele cazuri, seifurile trebuie sa indeplineasca nivelul de securitate corespunzator. Exista de asemenea si seifuri sau dulapuri pentru arme de mari dimensiuni, pentru persoanele care au nevoie sa depoziteze un numar mai mare de arme, munitie si echipament.
 

Seiful de inalta securitate pentru depozitarea armelor


Versatilitatea in randul seifurilor de inalta securitate este foarte mare, fiind clasificate in functie de nivelurile de siguranta, clasele si nivelurile de rezistenta ce sunt capabile sa asigure protectie antiefractie dar si protectie antifoc. Totodata ele se mai clasifica si daca sunt dedicate domeniului privat sau comercial, in functie de numarul de arme care trebuie protejate si spatiul de instalare. In categoria seifurilor de inalta securitate intra si cele bazate pe protectia impotriva incendiilor, respectiv seifurile cu sistem ignifug. Clasificarea ignifuga se realizeaza in functie de timp, 30 minute, 60 minute, 120+ minute, pretul fiind diferit in functie de modelul ales. Exista de asemenea si o serie de standarde de securitate pe care trebuie sa le respecte orice seif pentru arme, pentru a asigura o calitate superioara si o siguranta sporita.
 

De ce ai nevoie de un seif sau o caseta pentru pistol?


Armele sunt obiecte periculoase si pot provoca daune grave daca ajung pe maini gresite. In plus, esti obligat prin lege sa depozitezi arma intr-un loc securizat, la care doar tu sa ai acces. Cel mai simplu si avantajos mod prin care iti poti pastra in siguranta armele de foc, este de a achizitiona un seif sau o caseta pistol. Inchiderea cu cheie garanteaza accesul doar proprietarului, iar in cazul unei casete pentru pistol, beneficiezi si de mobilitate maxima. Daca este necesar sa transporti in siguranta arma, atunci cea mai buna modalitate de a face acest lucru este utilizarea unei casete pentru pistol. Spre deosebire de caseta, seiful pentru arme nu este mobil, insa este mult mai sigur. Acesta nu poate fi mutat cu usurinta, este confectionat din material de inalta calitate si nu poate fi accesat de persoanele neautorizate.

Gama de seifuri si casete de depozitare a armelor din catalogul SafeMag ofera tuturor posesorilor de arme posibilitatea alegerii celei mai bune solutii, in functie de dimensiune si nivel de securitate. 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!