Safemag.ro aniversează 5 ANI de activitate! De ziua noastră, noi dăm cadoul! Ai 10% EXTRA DISCOUNT LA TOT!  

Seifuri si casete antifoc

Afiseaza: 1-21 din 108 produse

 Filtre

Seifuri si casete antifoc

Pastrarea in siguranta a obiectelor de valoare din locuinta si birou este unul dintre cele mai importante motive pentru care sunt cumparate seifuri si casete antifoc. Foarte multe companii de asigurari recomanda seifurile ignifuge, care sunt de asemenea, o alegere mult mai buna atunci cand sunt stocate documente din hartie sau din materiale digitale ce nu pot fi inlocuite.

Ce se pastreaza in seifuri si casete antifoc

Atunci cand trebuie sa fie pastrate carduri de memorie valoroase sau hard diskuri si trebuie protejate de foc, este nevoie de un sistem de siguranta proiectat pentru pastrarea suportului digital. Camerele foto, iPadurile, laptopurile si alte obiecte cum sunt discurile sau hard diskurile sunt de cele mai multe ori de neinlocuit. Pierderea datelor poate sa fie suparatoare si uneori poate pune in pericol o afacere. Mentinerea lor in siguranta contra furturilor este foarte importanta si in caz de incendiu este nevoie de un seif care sa reziste la caldura intensa.

Pastrarea documentelor intr-un seif antifoc

Certificatele de casatorie, anumite documente, actele de asigurare, anumite planuri sau alte documente importante sunt mult mai valoroase pentru proprietar decat pentru un eventual hot. Seifurile pentru documente sunt concepute in mod special pentru a gazdui documente in mod organizat si sigur. Un seif antifoc vine in mai multe variante si dimensiuni in functie de ceea ce se doreste de la ele.

Cum se pot alege cel mai bun seif antifoc

Dupa ce a fost determinat tipul de bunuri care vor fi depozitate in seif, este important sa fie identificat tipul de seifuri antifoc potrivit. Sunt foarte multi furnizori de asigurari care insista asupra unui anumit tip de seif pentru rezistenta si de aceea este foarte important ca in momentul in care este ales un seif, acesta sa satisfaca atat nevoile proprii cat si asiguratorul. Seifurile rezistente la foc ofera tipul de protectie pe care un asigurator o cere. Astfel de seifuri au protectie contra incendiilor incorporata intr-un compus existent pe interiorul usii sau sunt produse din materiale rezistente la foc.

Dimensiunea seifului este de asemenea importanta. Daca sunt stocate documente, trebuie mentionat faptul ca in functie de dimensiunea lor pot fi alese mai multe tipuri de seifuri seifuri si casete antifoc. Masuratorile interne spun exact daca documentele intra sau nu in seif si acest lucru este foarte important daca sunt pastrate documente ce nu trebuie sa fie indoite. Toate dimensiunile date sunt in mm iar persoanele care nu stiu exact de ce anume au nevoie ar trebui sa apeleze la echipa Safemag pentru a primi sfaturi si sugestii in acest sens.

Toate produsele din categoria seifuri si casete antifoc de pe Safemag sunt certificate in ceea ce priveste rezistenta la un eventual incendiu si au toate specificatiile foarte clar exprimate pentru ca fiecare cumparator sa poata identifica seiful potrivit pentru nevoile personale. In functie de gradul de rezistenta la foc, dimensiuni si alte caracteristici exista cu siguranta unul sau mai multe seifuri potrivite pentru fiecare scop.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!