Lacate

Afiseaza: 1-21 din 25 produse

 Filtre

Lacate


Lacatele difera in functie de tipul de aplicatie pentru care sunt destinate. Unele lacate, spre exemplu, pot fi utilizate chiar si pentru aplicatii in care sunt expuse pana la 10 tone de forta de tractiune. SafeMag pune la dispozitia clientilor lacate pentru toate tipurile de aplicatii, fiecare avand un nivel diferit de siguranta.
 

Cea mai avantajoasa solutie pentru securizarea obiectelor si usilor


Lacatul este una dintre cele mai bune metode de a te proteja impotriva furtului, utilizarii neautorizate si a pagubelor. Desi este o simpla incuietoare portabila folosita in general la protejarea bunurilor, pretul este unul foarte accesibil. Metodologia de realizare a lacatelor nu este deloc grea, la exterior fiind alcatuite dintr-un corp rezistent de metal in interiorul careia se afla un mecanism de blocare prin cheie si o toarta cu doua belciuge ce ajuta la etansarea obiectului care trebuie inchis. In decursul anilor lacatele au fost confectionate din mai multe materiale, printre care: bronz, alama, argint si otel iar reteta realizarii lor s-a raspandit foarte rapid pe intreaga planeta, astazi reusind sa aduca foarte multi producatori de lacate pe piata.
 

Tipuri de aplicatii in care poate fi folosit lacatul


Lacatul poate fi folosit in foarte multe domenii, fie ca vorbim de cel terestru, naval sau aerian. Simpla utilitate a acestuia poata sa tina in siguranta foarte multe bunuri. Nu este nimic altceva decat un dispozitiv de blocare, insa aceasta mica bucatica de metal dur poate sa inchida cele mai importante usi si cai de acces. Desi tehnologiile au evoluat si au aparut tot mai multe variante de a incuia in siguranta o usa, o poarta sau un cufar, lacatele raman in continuare la fel de importante, fiind considerate cele mai ieftine si mai bune solutii pentru a incuia in siguranta bunurile. Inclusiv incuietorile de biciclete sau motociclete pot fi bazate pe sistemul de inchidere al lacatului.
 

Clasificarea lacatelor


Lacatele se clasifica in mai multe categorii. Lacatele cu cifru sunt destinate mai ales uzului rapid, fara cheie, in special la bagaje, ele trebuie sa fie rezistente la intemperii si sa fie aproape imposibil de deschis de catre persoane neautorizate. Exista de asemenea lacatele destinate uzului greu, acolo unde exista tonaj dar si lacate ultra tehnologizate cu amprenta, dar deja aici pretul depaseste cu mult pretul standard. Lacatele pot veni cu una, doua sau mai multe chei in pachet, depinde de necesitatea fiecarui client, acesta fiind un alt aspect discutabil intre vanzator si cumparator.

Simbolul increderii si sigurantei este reprezentat de lacate, avand rolul de a proteja bunurile si spatiile fara sa investesti foarte multi bani. Alege lacatul in functie de locul in care va fi folosit si valoarea bunurilor de la interior pe care le doresti asigurate. Incuietorile de la lacate pot fi cu cifru si cu cheie unica si se aleg in functie de nivelul de siguranta. Totodata este foarte important materialul din care sunt realizate, lacate de alama, lacate lamelare si cu cifru. Sigurantele lacatelor pot fi: lacate din alama cu peste 50mm, cu carcasa, cu veriga blindata, lacate rezistente la umiditate si rectangulare. 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!