Seifuri hotel

Afiseaza: 1-21 din 36 produse

 Filtre
Seifuri hotel - Seif Jupiter 4 inchidere electronica
-44%
Seifuri hotel - Seif RFID LAP inchidere electronica
-12%

Seif RFID LAP inchidere electronica

1.249,00 Lei 1.099,00 Lei
Seifuri hotel - Seif Jupiter 5 inchidere electronica
-10%

Seif Jupiter 5 inchidere electronica

1.879,00 Lei 1.699,00 Lei

Seifuri de hotel

Hotelurile sunt locuri in care sunt gazduite o gama larga si variata de persoane, fiecare cu propriile nevoi si propriile secrete. Din acest motiv, pentru a multumi pe toata lumea, este important ca proprietarii de hoteluri sa ia in calcul cumpararea de seifuri de hotel cat mai sigure si cu dotari cat mai moderne, pe care sa le amplaseze in fiecare camera.

Tipuri de seifuri de hotel si alegerea acestora

Exista mai multe tipuri de seifuri de hotel din care cumparatorii il pot alege pe cel mai bun, care sa se incadreze foarte simplu si usor in spatiul destinat. Seifurile pentru hotel sunt de cele mai multe ori seifuri care nu se monteaza in pereti si pot fi incluse in mobila sau asezate efectiv pe mobilier.

Dimensiunea acestor seifuri hotel depinde in primul rand de spatiul disponibil. In camerele nu foarte spatioase pot fi alese seifuri de dimensiuni mai mici, care pot gazdui bani, documente sau chiar obiecte de dimensiuni mici, cum sunt bijuteriile, ceasurile sau anumite pietre pretioase si electronice pretioase si importante cum sunt stickurile, hard diskurile si CD-urile.

In camerele in care spatiul este suficient de mare, pot fi utilizate si seifuri de dimensiuni mai mari care sa ofere mai multe posibilitati clientilor.

Siguranta in seifuri hotel

Pentru ca toate bunurile sa fie mentinute in siguranta si pentru ca vizitatorii hotelului sa nu fie stresati din acest motiv, seifurile trebuie sa aiba cele mai noi si mai moderne functii de siguranta. Cele mai comune tehnologii in acest sens sunt cele care permit setarea electronica a unui cod de deschidere a seifului. Acest cod nu trebuie sa fie prestabilit si nici cunoscut de tot personalul hotelului, deci tehnologia trebuie sa permita setarea codului de catre posesorul camerei.

Pentru seifuri hotel pot fi alese si metode de siguranta mai avansate cum ar fi certificarea antiincendiu sau antiefractie.

Cat de sigura este gama de seifuri hotel

Specialistii de la Safemag sfatuiesc proprietarii de hoteluri sa aleaga cele mai bune sisteme de siguranta pentru ca toate bunurile importante ale persoanelor gazduite sa ramana in siguranta. In magazinul online Safemag, managerii de hoteluri si de pensiuni vor gasi o gama variata de seifuri pe care le pot cumpara si instala in camere.

O camera de hotel sau de pensiune in care exista un seif va beneficia de o imagine generala mult mai buna si mai profesionala, iar vizitatorii vor aprecia prezenta seifului si grija pe care proprietarul sau managerul le-o acorda.

Cu toate acestea, in cele mai multe hoteluri nu exista nicio asigurare care sa acopere toate daunele in cazul in care anumite documente puse in seif se pierd, ceea ce nu este foarte apreciat de clienti. Cu ajutorul seifurilor oferite de Safemag, proprietarii de hoteluri si de pensiuni pot oferi toate garantiile dorite clientilor lor, deoarece fiecare produs este certificat si vine insotit de garantie, deci nu exista nicio indoiala asupra calitatii seifurilor si sigurantei oferite.

Gama de seifuri puse la dispozitie clientilor de catre Safemag este vasta si variata si include produse pentru toate necesitatile si pentru toate bugetele.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!