Safemag.ro aniversează 5 ANI de activitate! De ziua noastră, noi dăm cadoul! Ai 10% EXTRA DISCOUNT LA TOT!  

Depozitare arme & munitie

Afiseaza: 1-21 din 42 produse

 Filtre

Depozitare arme si munitie


Armele de orice fel, in special armele de foc, trebuie depozitate in siguranta, astfel incat accesul persoanelor straine, neautorizate si in special al copiilor, sa fie restrictionat. Toti posesorii de arme profesionale si vanatorii trebuie sa detina dulapuri de arme si seifuri pentru arme conform legilor in vigoare. Indiferent daca esti proprietar de arme lungi, pistoale si / sau munitie nu trebuie sa iti lipseasca nici unul dintre aceste elemente pentru a fi pe deplin legal. Dulapurile pentru depozitarea armelor, dulapurile de munitie si casetele de depozitare pistoale sunt principalele elemente ce nu trebuie sa lipseasca din "magazia" fiecarui purtator de arma legala. SafeMag ofera solutii de foarte buna calitate in privinta depozitarii armelor, printre cele mai intalnite fiind dulapurile de arme, seifurile si casetele pentru pistoale, inclusiv obiecte de depozitare a munitiei.
 

Depozitarea in siguranta a armelor


Pastrarea in siguranta a armelor reprezinta o obligatie a oricarui proprietar de arme. Orice arma trebuie depozitata in siguranta intr-un dulap, seif sau caseta si tinuta la distanta de persoanele neautorizate. Pentru a te asigura ca nimeni nu are acces la armele tale, achizitioneaza o caseta metalica. Aceasta este ideala in special pentru cazurile in care doresti sa transporti in siguranta arma si munitia. In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu pentru armele si munitia ta, cea mai buna optiune este achizitionarea de dulapuri din otel, special concepute pentru a pastra in siguranta armele de vanatoare si tot echipamentul necesar.
 

Solutii pentru depozitarea armelor si protectie impotriva accesului neautorizat


Dulapurile de arme sunt printre cele mai intalnite solutii atunci cand vine vorba de depozitarea armelor in siguranta, oferind protectie in ceea ce priveste utilizarea neautorizata, mai ales de catre membrii familiei (in special copiii) sau a altor persoane care iti viziteaza locuinta. Un alt factor important care sa duca la respectarea legislatiei si la constientizarea purtatorului de arma este depozitarea armelor intr-un dulap de arme potrivit, fiecare arma avand nevoie de un anumit spatiu pentru a fi tinuta in siguranta si ferita de privirile celorlalti. Mijloacele de depozitare oferite de SafeMag, fie ca este vorba de casete pentru arme, dulapuri sau seifuri pentru arme si munitie, sunt ideale pentru protectia impotriva posesiei ilegale si a utilizarii neautorizate.
 

Importanta protejarii armelor


Indiferent de numarul armelor care sunt detinute, fie ca vorbim de una, doua sau mai multe arme, este important ca acestea sa fie depozitate in siguranta. Daca ai nevoie de acces facil la arma ta, atunci cea mai buna alegere este o caseta pentru pistol. In cazul in care esti pasionat de vanatoare, iar accesul la arme este necesar doar in scopul practicarii acestui sport, atunci poti alege cu incredere dulapurile pentru arme si munitie oferite de SafeMag, care iti ofera garantia ca nicio persoana neautorizata nu va avea acces la armele tale. Este deosebit de important ca armele sa fie tinute la distanta de copii si tocmai din acest motiv poti gasi pe site-ul nostru si dulapuri inalte, cu loc de depozitare pentru munitie la inaltimea de 150 de mm, care are si incuietoare separata cu cheie. Beneficiezi astfel de dubla siguranta!

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!