Seifuri cu temporizare

Afiseaza: 1-21 din 56 produse

 Filtre

Seifuri cu temporizare

Siguranta bunurilor este o prioritate pentru toate persoanele si pentru toate intreprinderile, iar cu ajutorul modelelor de seifuri cu temporizare, aceasta siguranta poate fi sporita foarte mult. Pentru ca exista tot mai multe metode ingenioase prin care persoanele rauvoitoare pot incerca sa obiectele de valoare, tehnologia a fost nevoita sa se adapteze in consecinta astfel incat sa fie livrate solutii de securitate demne de perioada in care ne aflam. Aceasta solutie este acum reprezentata de seifuri foarte complexe. Un seif cu temporizare este construit cu ajutorul celor mai inalte standarde de securitate si duritate fara sa fie neglijat insa aspectul sau designul.

Avantaje seifuri cu temporizare

Toate seifurile clasice ofera cel mai inalt nivel de siguranta iar casele de valori cu temporizare au mai multe avantaje pe langa un seif clasic. Toate acestea fac ca solutia sa fie una care ofera siguranta la un nivel maxim.

Cele mai importante diferente intre seifuri cu temporizare si cele clasice este ca cele cu temporizare au sistemul de inchidere care blocheaza seiful cu ajutorul unui cod de acces format din 2 pana la 15 cifre. Accesul se va face in timpi variati ceea ce contribuie la o securitate foarte buna.

Seifuri cu temporizare – solutii de ultima generatie

Un astfel de seif cu temporizare este foarte apreciat datorita standardelor ridicate de securitate si duritate. Instalarea se va face extrem de usor si ofera posibilitatea de a monta rapid seiful pe perete si pe podea cu ajutorul suruburilor. Grosimea usilor din otel este una mare, iar cea a peretilor de asemenea. Toate aceste aspecte contribuie in mod direct la siguranta pe care un sistem o ofera si garanteaza pentru protectia impotriva furtului, atat pentru bani cat si pentru toate celelalte obiecte de valoare care sunt depozitate in interior.

Seifuri cu temporizare usor de integrat in interior

Pe langa siguranta sporita, exista seifuri cu temporizare care se integreaza extrem de simplu si usor in casa. La aceasta actiune contribuie cel mai mult designul si de aceea nimic nu ar trebui sa fie lasat la voia intamplarii in momentul in care o casa de valori este conceputa.

Seifuri de temporizare pentru deschidere in mai multi timpi

Atunci cand vorbim despre seifuri cu temporizare ne gandim la produse cu standarde ridicate de duritate si securitate, dar si la produse avansate din punct de vedere tehnologic. Acest seif are o instalare usoara si foarte rapida, cu suruburi de podea si de perete. Aceste caracteristici fac ca seiful sa aiba o instalare rapida si simpla, indiferent de locul in care este utilizat, in timp ce ofera si un nivel ridicat de siguranta si posibilitatea de acces personalizat.
Pentru gama de seifuri cu temporizare si fanta, se ofera in plus si avantajul de a permite utilizarea din partea mai multor persoane in timp se seiful este programat sa se deschida doar la anumite ore, atunci cand persoana desemnata sa deschida seiful este prezenta, si niciodata mai devreme sau mai tarziu.
Cu ajutorul seifurilor de la Safemag, bunurile si documentele importante raman in siguranta tot timpul.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!