Seifuri cu fanta

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Seifuri cu fanta

Gama de seifuri cu fanta este ideala pentru cei care au nevoie de un seif care sa fie alimentat din exterior fara sa fie deschisa usa principala. Cu ajutorul unui astfel de mecanism este impiedicata extragerea obiectelor care sunt depuse, in timp ce angajatii au posibilitatea de a pune diverse lucruri inauntru.

In ce situatie se pot utiliza seifuri cu fanta

Sunt mai multe situatii specifice in care pot fi folosite seifuri cu fanta. Spre exemplu, in cazul unei benzinarii, in restaurante, receptii de hotel sau in firme de distributie, angajatii pot sa alimenteze seiful toata ziua fara sa necesite o cheie sau un cod de acces. Astfel, documentele si bunurile vor ramane in siguranta in timp ce angajatii isi vor putea face treaba foarte bine fara sa aiba acces la interiorul seifului.

In timp ce accesul in seif ramane exclusiv in responsabilitatea persoanei desemnate sa se ocupe de gestionarea bunurilor existente in interior, angajatii pot sa utilizeze dispozitivul cu ajutorul fantei special concepute in acest scop. Aceste produse sunt special concepute pentru a fi utilizate in deplina siguranta.

Seifuri cu fanta in mai multe modele, forme si dimensiuni

Exista mai multe modele, tipuri si forme de seifuri cu fanta, astfel incat utilizatorii si cumparatorii sa gaseasca cu usurinta produsele dorite in magazinul online Safemag, navigand printr-o gama variata de produse.

Unele dintre cele mai comune tipuri de seifuri sunt cele inalte si incapatoare, care sa deserveasca angajatii pe o perioada de minim o zi, in functie de numarul de documente sau de bunuri gestionate. In sensul acesta, seifurile inalte si incapatoare vor fi deschise fie la finalul zilei fie la cateva zile de persoana desemnata sa se ocupe de acest lucru. In functie de necesarul firmei, dar si de locul in care seiful va fi amplasat se vor alege produse corespunzatoare, astfel incat sa poata fi integrate cu usurinta in spatiu si sa deserveasca nevoile personalului si afacerii in timpul utilizarii.

Ce functii pot avea modelele de seifuri cu fanta

In categoria de seifuri cu fanta exista produse variate cu diverse functii si care respecta diverse standarde. Pot fi cumparate seifuri cu certificare antiefractie dotate cu fanta. Acestea au corpul format din pereti din otel gros, cu usi de grosime mare si rezistenta maxima. De cele mai multe ori aceste seifuri sunt ancorate pe la baza iar gaurile se afla in partea de baza a seifului.

Aceste seifuri cu fanta pot avea un sertar de alimentare care sa faciliteze procesul de cash management in timp ce o alta parte include fanta prin care seiful poate fi alimentat. Tot in aceasta categorie se gasesc si seifurile cu fanta si rezistenta la foc, acestea asigurand bunurile din interior contra incendiilor.

Sistemele de seifuri cu fante sunt ideale pentru acele firme in care anumite documente sau bunuri trebuie mentinute in siguranta si in care angajatii nu trebuie sa aiba acces la ele. In felul acesta nu trebuie sa fie stiut codul sau detinuta cheia de la seif, in timp ce acesta poate fi utilizat practic de oricine pentru alimentare.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!