TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate in perioada 1 - 31 Martie.

De ce ai nevoie de un seif certificat pentru bunurile tale

De ce ai nevoie de un seif certificat pentru bunurile tale

Seifurile sunt acele cutii de depozitare in care pastrezi la loc sigur cele mai importante bunuri ale tale. 

Poate e vorba de banii, bijuterii, acte sau poate pui mai mare pret pe obiectele cu valoare sentimentala. Indiferent ce lucruri sunt importante in ochii tai, vrei sa le stii mereu in siguranta si sa le tii departe de orice incident neprevazut. 

E bine sa stii de la inceput ca nu exista cutie valorica care sa nu poata fi distrusa, dar ca exista seifuri certificate antiefractie si antifoc care rezista mai mult timp la actiunea factorilor externi. 

Ce este un seif certificat 

Rezistenta unui seif este data de metalul folosit, de grosimea acestuia si de incuietoarea pe care o are. Daca un seif este certificat inseamna ca a fost supus la o serie de teste. Acestea dovedesc ca seiful rezista o perioada de timp mai lunga in caz de incendiu si ca nu poate fi distrus de unele instrumente folosite la spargeri.

Recunosti un seif certificat dupa placuta de identificare de pe interiorul usii. De asemenea, alaturi de seif primesti si un certificat care specifica anul de fabricatie si clasa de rezistenta a acestuia. 

De unde poti procura un seif certificat? Ei bine, un seif certificat se gaseste la magazinele de specialitate, nicidecum in supermarket. 

Intra pe site-ul nostru, si vezi ce gama de produse ti-am pregatit. 

Seif certificat antiefractie 

Daca bunurile tale sunt atat de valoroase incat e necesar sa le ascunzi intr-un seif, inseamna ca in orice moment cineva poate fi dornic sa le fure. 

Nu inseamna neaparat ca esti intr-un roman de-al Aghatei Christie si cineva a planuit luni de zile sa-ti ia testamentul din seif. Poate e pur si simplu un hot care colinda cartierele in speranta ca o sa reuseasca sa fure ceva. Ei bine, un seif certificat antiefractie te scapa de grija ca lucrurile ar putea disparea din seif. 

Hotul intra in casa ta in mijlocul noptii. Lumea doarme, peste tot e liniste si nimic nu pare sa stea in calea planurilor sale. Gaseste seiful in biblioteca si incearca sa il deschida. A mai vazut el seifuri si nu e chiar asa complicat sa ajungi la partea buna din interior. Doar ca acesta nu seamana cu ce a mai spart el pana atunci. Metalul e foarte solid, iar incercarile de a slabi incuietoarea nu functioneaza. 

Tu auzi miscare prin locuinta. Te gandesti ca sigur e cineva de-al casei si nu te ridici din pat. Dupa o vreme in care zgomotul nu inceteaza, mergi totusi sa vezi ce e. Il vezi pe intrus din camera de zi si suni imediat la politie. 

Timpul trece, hotul se panichiaza ca nu poate sa deschida seiful si vrea sa paraseasca casa. Chiar atunci se aprinde lumina in biblioteca si agentii de la politie il prind in mijlocul faptei. Banuiesc ca stii ce se intampla dupa, asa ca nu mai continuam povestea. Ai inteles, totusi, de ce e bine sa ai un seif cat mai rezistent pentru a-ti pastra bunurile. 

Seif certificat antifoc 

Daca esti plecat si la tine acasa izbucneste un incendiu, ar putea dura o vreme pana vecinul isi da seama ca ceva nu e in regula. Telefonul suna, si vocea de la celalalt capat iti spune ca flacarile ti-au cuprins locuinta. Primele la care te gandesti sunt lucrurile din seif. 

Ce bine ar fi sa stii ca seiful a fost creat in asa fel incat sa reziste la foc …  

Tocmai de asta sunt bune seifurile antifoc. Acestea au in interior materiale ignifuge (care nu ard) – tin departe flacarile din exterior de actele sau de alte obiecte din seif. Pe langa faptul ca documentele sunt protejate de incendiu, un seif antifoc asigura si protectia bunurilor in cazul unui furt.
 

Cine are nevoie de seifuri certificate

Exista situatii in care detinerea unui seif certificat este obligatorie. Legea prevede ca bijuteriile, casele de amanet, casele de pariuri, dar si orice unitate comerciala care lucreaza cu sume semnificative de bani, trebuie sa fie dotate in mod obligatoriu cu seifuri antiefractie. 

Chiar daca nu esti obligat, si tu poti sa-ti achizitionezi un seif certificat pentru uz personal.  Actele de proprietate, banii, scrisoarea pe care ti-a lasa-o un om drag inainte sa se stinga din viata au nevoie de un loc cat mai sigur in care sa fie depozitate. 

Comanda cu incredere seifuri certificate antiefractie si antifoc din magazinul nostru online si ai grija ca obiectele tale de valoare sa fie mereu protejate!

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!