TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile plasate in perioada 1 - 31 Martie.

Cum alegi un dulap de arme

Cum alegi un dulap de arme
Puțini sunt cei care au posibilitatea de a purta o armă, din această categorie făcând parte polițiștii, funcționarii vamali sau agenții de pază. Persoanelor care pot purta o armă li se alătură cele care au posibilitatea de a deține o armă, respectiv vânătorii, cei care sunt pasionați de obiectele de acest fel, respectiv colecționarii. Până la urmă, există situații în care armele sunt deținute în locuințe, iar pentru a fi total în regulă atât din punct de vedere legal, cât și din punct de vedere al siguranței necesare, este important ca armele să fie depozitate în locuri potrivite. Un astfel de loc este oferit de dulapurile special concepute în acest sens, iar despre alegerea unuia vei afla din acest articol.

Dulapul pentru arme, un articol esențial pentru orice proprietar de armă

Este important ca dulapul pentru arme pe care îl alegi să fie unul de calitate, dat fiind că este vorba despre un articol esențial de depozitare și securitate. Standardele îndeplinite de acesta sunt cele care certifică faptul că designul pe care îl are îndeplinește cerințele necesare siguranței și dimensiunii armelor depozitate.
Atenție, însă, că nu este suficient doar să depozitezi arma în dulap, ci este nevoie să faci acest lucru în mod corect. Este indicat să separi armele și muniția atunci când le depozitezi, așadar poate vei avea în vedere achiziția unui dulap compartimentat eficient în acest scop sau poate chiar a unor articole diferite de depozitare.

Determină capacitatea de stocare

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care ar fi bine să le ai în vedere atunci când alegi dulapul pentru arme potrivit se referă la capacitatea de stocare a acestuia. Nu este același lucru să cumperi un dulap pentru arme mici sau unul pentru arme de vânătoare, așa cum nu va fi același lucru să cumperi un dulap pentru depozitarea a două arme sau pentru depozitarea a peste 10 arme.
De asemenea, mai ales dacă te afli în posesia unor puști cu lunetă este important să ții cont cont de dimensiunile pe care le are dulapul, altfel este posibil să riști ca armele să nu aibă loc. Așadar, este important să evaluezi exact nevoile pe care le ai în acest sens pentru a face cea mai bună alegere.

Alege un dulap cu o structură de oțel pentru mai multă siguranță

Un dulap dintr-un material rezistent, care să nu cedeze la cea mai mică încercare de distrugere sau spargere, acesta este articolul de care ai nevoie. Oțelul este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune materiale din acest punct de vedere.
Așadar, pentru a beneficia de protecția optimă, poți alege un dulap cu o structură de oțel dintr-o singură piesă sau dintr-o structură din tablă de oțel îndoită prin presare. În acest fel, și armele tale, și tu, veți fi în deplină siguranță.

Alege un dulap cu un sistem de închidere performant

Protecția sporită a armelor depozitate într-un dulap este dată și de sistemul de închidere a acestuia. Te poți orienta spre modelele de dulapuri de arme cu închidere electronică, blocarea făcându-se printr-un cod programabil, sau spre modelele de dulapuri cu încuietoare cu cheie tip barba dubla.
Fiecare dintre aceste criterii este extrem de important în alegerea dulapului pentru arme potrivit, așadar este esențial să ai în vedere fiecare aspect, astfel încât dulapul ales să asigure toate cele necesare deținerii în siguranță a unei arme de foc.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!