Cifrul unui seif este format din șase cifre distincte

Cifrul unui seif este format din șase cifre distincte
Un seif ne oferă siguranța bunurilor personale. Pe lângă siguranța persoanelor dragi nouă, trebuie să ne asigurăm de faptul că și obiectele noastre de valoare beneficiază de un grad ridicat de siguranță, pentru a evita unele situații neplăcute precum spargerile.

 

Sistemul de securizare este extrem de important

În cazul în care optezi pentru un seif electronic, este evident faptul că discutăm despre un seif cu cifru electronic. Un sistem care îți permite să deschizi seiful în momentul în care introduci cifrul, de obicei format din 6 cifre distincte. De obicei, pe seif este montat un panou cu butoane pe care se poate introduce cifrul.

De ce este importantă alegerea cifrului seifului? De ce este atât de indispensabilă?

Bineînțeles, pentru a avea acces la conținutul seifului, trebuie să îți amintești codul. Atenție totuși, prin alegerea unui cod mult prea facil sau prea clasic, precum 000000 sau 123456 riști să ai suprize neplăcute. Codul trebuie să fie puțin mai complex pentru a descuraja persoanele care încearcă să îl deschidă. De altfel, nu ar trebui să notezi cifrul într-o agendă. Imaginează-ți ce s-ar putea întâmpla dacă o persoană rău intenționată ar descoperi combinația seifului din cauză că ai notat-o în agenda care stă la vedere, pe birou.

 

Cifrul usor de citit, cauza succesului hoților

S-a constatat în nenumărate rânduri faptul că hoții sunt extrem de inventivi dar și intuitivi, plini de imaginație atunci când vine vorba de spargerea unor seifuri cu cod electronic. O parte din vină o poartă și persoanele care cad victime hoților din cauză că nu își iau absolut toate măsurile de precauție și nu aleg un cifru greu de citit.
Alegerea codului de siguranță în cazul unui seif electronic este primordială. Un cod ușor de ghicit și citit nu face decât să sporească vulnerabilitatea obiectelor de preț depozitate în interiorul său.

 

Cum alegem un cifru bun, greu de ghicit?

Posiblitatea ca tu, ca utilizator, să poți să îți alegi codul pentru blocarea unui seif reprezintă un avantaj considerabil. Există mii de combinații posibile pentru un astfel de seif, din care un utilizator poate alege și să facă în așa fel încât misiunea hoților să fie una sortită eșecului.
Cu ajutorul unui cifru bine ales, greu de ghicit, bunurile tale vor fi la adăpost, fie într-o firmă, fie în propria locuință. Pentru a beneficia de cel mai înalt grad de securitate asupra bunurilor personale, avem nevoie să apelăm la soluții rezistente și practice deopotrivă precum seifcul cu cod electronic.
Un astfel de seif este binevenit oriunde. Într-o firmă, într-un mediu rezidențial, seiful reprezintă unealta care îți va păstra bunurile la adăpost de hoți.

Iată câteva soluții

Pentru a alege cel mai potrivit cod pentru seiful tău, ce zici să te inspiri din mai multe lucruri diferite după care să le asociezi între ele? Să presupunem că ai trei copii. Să luăm, spre exemplu, numărul de ani care separă copilul mare de copilul mic: șase ani între copilul mare și cel mic, doi ani între copilul cel mare și cel mijlociu și 8 ani între copilul mare și mezin. Apoi, să luăm numărul de ani ce desparte copilul cel mare de soția ta, 25. Adaugă apoi diferența de vârstă dintre tine și soția ta: 7. Ai obținut combinația pentru seiful tău: 628257.
Ți se pare mult prea complicat? Atunci, îți oferim o altă soluție. Spre exemplu, cifrează literele dintr-un anumit cuvânt. Cuvântul Love va deveni spre exemplu codul, respectând ordinea alfabetică.

 

De ce să alegi un seif cu cod electronic pentru birou sau pentru locuința ta?

Chiar dacă economiile ai ales să le păstrezi într-un cont bancar, în siguranță cu alte cuvinte, există bijuterii sau alte valori pe care trebuie să le depozitezi într-un loc sigur. Achiziționarea unui seif electronic, fie pentru birou, fie pentru acasă, garantează protecția acestor bunuri. Acest tip de seif îți oferă umeroase avantaje precum păstrearea valorilor într-un singur loc dar și în deplină siguranță. Astfel, cu ajutorul său vei reuși să te protejezi de persoanele străine care îți intră în casă sau în birou din diferite motive. Un seif electronic este foate ușor de utilizat, deschiderea și închiderea se realizează electronic. Trebuie doar să alegi un cod, de obicei din cinci cifre distincte și să îl reții pentru a-l putea folosi mai apoi ori de câte ori este nevoie.

Montarea unui seif electronic în birou va spori siguranța actelor tale

Într-un birou se află numeroase acte importante, importanța lor nu poate fi estimată. Specialiștii ne recomandă ca acest seif să fie rezistent la foc, pentru ca cei care își desfășoară activitatea în biroul respectiv să își poată păstra fără probleme documentele și bunurile de valoare.
Datorită unei tehnologii de fabricație și a materialelor de cea mai înaltă calitate, seiful electronic rezistent la foc poate rezista, poate ține piept focurilor preț de 60 de minute, un timp mai mult decât suficient pentru ca pompierii să poată interveni pentru stingerea focului.
Deschiderea și închiderea se poate realiza și manual, majoritatea din seifuri fiind livrate și cu minimum două chei, pentru următoarele situații posibile: dacă bateria este descărcată sau dacă utilizatorul a uitat combinația de cifre. În cazul în care ai obiceiul să călătorești în mod frecvent, poți opta pentru un mini seif care se poate fi folosit și drept măsură de siguranță într-o deplasare. Cu alte cuvinte, se poate lua la o pensiune sau un hotel în cazul în care acestea nu dispun de această facilitate.
Drept urmare, seiful electronic reprezintă cea mai bună alegere în cazul în care dorești să îți păstrezi bunurile în deplină siguranță. Alegând închiderea electronică, un seif certificat oferă un grad ridicat de protecție a obiectelor de preț, le ferește de persoanele neautorizate, străine, de hoți.
Alege un seif construit din oțel pentru protecția mecanismelor, ideal pentru uzul privat dar și pentru o companie. Este bine de știut faptul că ușile seifurilor sunt supuse unor teste de rezistență speciale. Bijuterii, bani, acte sau alte bunuri se află în deplină siguranță într-un seif certificat, investiția fiind una de viitor și inteligentă.
 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!