Burg Wachter – istoria celui mai mare producator de seifuri din Germania

Burg Wachter – istoria celui mai mare producator de seifuri din Germania

Istoria manufacturii de lacate in Westphalian Wetter-Volmarstein dateaza din 1750. La acea vreme, fabricarea lacatelor era un mestesug traditional pe care il practicau numeroase familii. Odata cu inceputul industrializarii au fost create fabrici din ce in ce mai mari care si-au extins distributia produselor pe piata internationala. Astfel, Wetter- Volmarstein a devenit cunoscut in intreaga lume drept “oras al lacatelor”. 

Companie de familie aflata la a treia generatie 

In 1920, Alfred Lüling a fondat o societate comerciala care initial a preluat distributia lacatelor in Germania de la liderul de piata din acel moment, BURG. Compania s-a extins mai tarziu si in alte tari, dar a trebuit sa isi opreasca vanzarile in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Dupa razboi, Lüling a reinceput sa distribuie lacate. In 1950, si cei trei fii ai sai s-au alaturat companiei. In aceeasi perioada, aceasta si-a schimbat numele si de atunci a ramas cunoscuta sub denumirea de Burg-Wächter. 

In zilele noastre, Burg-Wächter este gestionata de cea de-a treia generatie a familiei Lüling, in timp ce a patra generatie se pregateste deja sa preia fraiele. 

Secretul calitatii superioare – ce spun reprezentantii companiei

Ne-am infiintat propriul complex industrial in Wetter Volmarstein, iar pe parcurs, afacerea a crescut. In 1964, am pus in functiune o alta unitate de productie, in Meinerzhagen-Valbert si, de atunci, continuam sa ne extindem.

Astazi, Burg-Wächter are o capacitate avansata de productie industriala, dar grija pentru traditia manufacturiera a fost pastrata. Acesta este si secretul calitatii superioare a produselor noastre.  

Filozofia companiei

Burg-Wächter este o afacere de familie cu peste 90 de ani de traditie, iar experienta si cunostintele sunt transmise din generatie in generatie. Succesul nostru se datoreaza si filozofiei de corporatie care se concentreaza atat pe produse, cat si pe angajati si clienti. Valorile crestine stau la baza tuturor activitatilor din cadrul businessului si ne influenteaza deciziile si modul in care interactionam cu oamenii (angajati si clienti) din cadrul companiei noastre. Ei stiu ca ii pretuim pe fiecare in parte, ca sunt valorosi pentru noi.

Bazele succesului de lunga durata 

Burg-Wächter are succes datorita calitatii excelente a produselor pe care le fabricam. Calitatea se datoreaza in special angajatilor care sunt foarte responsabili de munca pe care o fac si careia ii acorda o atentie deosebita. Acestia sunt mandri de rezultate si sunt constienti ca, prin activitatea lor fac milioane de clienti fericiti si asigura totodata viitorul companiei. 

Mai mult, avand in vedere ca suntem o companie crestina, luam in serios conservarea naturii si suntem atenti si responsabili cu mediul inconjurator. Asiguram cea mai buna protectie posibila a resurselor, iar metodele de productie sunt prietenoase cu mediul. 

Cheia spre viitor

Dezvoltarea constanta este cheia spre un viitor mai bun. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta produse din ce in ce mai profesionale, mai ales ca si cerintele clientilor sunt tot mai mari.  

Burg-Wächter este un deschizator de drumuri in dezvoltarea lacatelor si seifurilor electronice. Am castigat un nivel inalt de expertiza si experienta in acest domeniu pe care le folosim pentru a crea solutii inovative pentru incuietori si sisteme de acces. 

Prin urmare, putem sa le oferim clientilor nostri produse care intalnesc cele mai inalte standarde de securitate si care ofera totodata un nivel de confort care depaseste sistemele de blocare cu cheie traditioanle. Toate acestea la preturi pe care fiecare si le poate permite.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!