Seifuri de perete

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: Peste 1000 ×

Seifuri de perete

In magazinul online Safemag pot fi cumparate seifuri de perete la preturi foarte avantajoase atat pentru uz casnic cat si pentru sedii de firme sau birouri. In momentul in care sunt cumparate seifuri pentru dverse utilizari este important sa se tina cont de modul in care ele vor fi utilizate.

Caracteristici seifuri de perete

Seifurile de perete au mai multe caracteristici in functie de modul in care urmeaza sa fie folosite si de ceea ce urmeaza sa fie pus in ele. In functie de aceste caracteristici se va cumpara modelul dorit care respecta toti parametrii vizati.

In ceea ce priveste dimensiunea, este necesar sa se tina cont de locul in care vor fi montate, de tipul de bunuri si documente introduse in seif precum si de modul in care seiful va fi montat astfel incat sa fie luata cea mai buna decizie de cumparare. Nu este greu sa fie achizitionat cel mai bun seif, daca se tine cont de toate aceste aspecte.

Seifurile de perete care sunt puse in casa pot fi si de dimensiuni mici si sunt folosite de cele mai multe ori pentru a depozita bani sau acte importante.

Securizare seifuri de perete

Exista seifuri de perete cu cifru electronic, cu varianta mecanica sau pur si simplu cu cheie. In functie de modul de utilizare aceste seifuri pot fi alese tinand cont de nevoile de securitate. Cea mai buna si moderna varianta este cea cu cod de acces, iar cea mai simplu de spart varianta este cea cu cheie. Pentru bunuri sau acte de o importanta vitala si care nu pot fi recuperate in cazul in care sunt pierdute sunt recomandate variantele cele mai sigure.

De asemenea, pentru ca seiful sa nu aiba de suferit in timp, indiferent de situatie, este recomandat sa fie achizitionat unul cu certificari pentru efractie. In momentul in care se tine cont de toate aceste aspecte, seiful va ramane in siguranta indiferent de situatiile particulare cu care se confrunta.

Avantaje seifuri de perete

Printre cele mai importante avantaje pe care le are intreaga gama de seifuri de perete se numara faptul ca acestea sunt extrem de usor de mascat. Pot fi cu usurinta acoperite de un tablou, un afis sau chiar de o piesa de mobilier pentru ca sunt montate in interiorul peretelui iar usa este la nivel cu peretele, deci nu exista elemente in relief. Pe langa faptul ca sunt usor de mascat sunt si mai greu de spart, dar si mai elegante.

Seifurile de perete sunt seifuri imobile care se monteaza, asa cum spune si deunumirea lor, in perete. Aceste seifuri nu pot fi scoase si mutate fara interventia unui specialist si necesita modificari la nivel de cladire si constructie pentru a fi mutate sau instalate.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!