Seifuri cu dubla certificare

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Selectia ta:

Numar bolturi: 8 ×

Seifuri cu dubla certificare

In categoria de seifuri cu dubla certificare sunt incluse atat seifurile care au garantie contra patrunderii prin efractie cat si contra focului. Aceste seifuri ofera un nivel superior de protectie si merita toata atentia din partea persoanelor care au obiecte valoroase si documente pe care vor sa le protejeze cat mai bine si cat mai eficient.

Avantajele oferite de seifuri cu dubla certificare

Categoria de seifuri cu dubla certificare include seifuri antiefractie si ignifuge care sunt certificate in acest sens. Prin urmare, exista o siguranta contra tentativelor de furt, dar si un plus de siguranta in cazul incendiilor, astfel incat documentele si bunurile de valoare foarte importante sa fie in siguranta nu doar contra furturilor sau accesului neaturizat ci si contra incendiilor.

Safemag ofera seifuri cu dubla certificare de toate formele si dimensiunile, cu o serie completa de clase de certificare antiefractie sau de protectie contra incendiilor.

De ce sunt necesare seifuri cu dubla certificare

Persoanele care intentioneaza sa aiba o dubla siguranta pentru stocarea suporturilor de date sau a bunurilor, vor gasi in aceasta categorie produsele perfecte. Daca urmeaza sa fie stocate suporturi de date cum ar fi CD-urile, hard diskurile externe si cardurile SD, atunci categoria de seifuri cu dubla certificare este varianta optima, pentru ca in magazinul Safemag poate fi gasita o intreaga gama de seifuri speciale pentru suport de date, concepute pentru stocarea acestor elemente electronice. In cazul in care este nevoie de seifuri pentru volume mari de bunuri si documente, pe Safemag pot fi gasite si seifuri de dimensiuni mari, care sa le poata gazdui in siguranta pe toate.

Seifuri cu dubla certificare – alegerea optima pentru siguranta absoluta

Inainte de a fi cumparate seifuri cu dubla certificare, fiecare cumparator ar trebui sa se documenteze despre tot ce inseamna clase antiefractie si protectie contra incendiilor. Totul va depinde in final de obiectele ce trebuie sa fie asigurate, atat acasa cat si la locul de munca. O idee la fel de buna este contactarea asiguratorului si consultarea acestuia, daca este cazul, pentru ca solutia de protectie aleasa sa fie cea recomandata de acesta. Nu este greu sa fie cumparat cel mai bun seif, mai ales ca pe Safemag, pot fi gasite in categoria seifuri cu dubla certificare seifuri pentru absolut orice tipuri de obiecte si pentru orice volum.

Protectia antiefractie pentru seifuri este redata de standarde diferite. Seifurile care ofera cel mai mare nivel de protectie au fost testate si certificate conform cu standarde europene recunoscute international.

Pentru protectia contra incendiilor oferita de seifuri, cea mai importanta consideratie tine de durata de timp pentru care documentele stocate vor ramane protejate contra flacarilor – spre exemplu, 30 de minute, 60 de minute sau chiar 120 de minute.
Persoanele care nu reusesc sa identifice cel mai bun seif pentru documentele si bunurile pe care vor sa le pastreze in siguranta pot contacta echipa Safemag pentru a primi toate sfaturile si sugestiile necesare de la specialisti. Toate seifurile oferite de Safemag au certificari si caracteristici foarte bine prezentate, astfel incat cumparatorului sa ii fie usor sa identifice produsul dorit.

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!