Safemag.ro aniversează 5 ANI de activitate! De ziua noastră, noi dăm cadoul! Ai 10% EXTRA DISCOUNT LA TOT!  

Promotii:

Afiseaza: 1-21 din 63 produse

 Filtre
Seifuri mobila - Seif Jupiter 2 inchidere cheie
-47%

Seif Jupiter 2 inchidere cheie

469,00 Lei 249,00 Lei
Seifuri hotel - Seif Jupiter 4 inchidere electronica
-44%
Dulapuri arme - Dulap arme Yukon 5 inchidere cheie
-43%

Dulap arme Yukon 5 inchidere cheie

2.699,00 Lei 1.549,00 Lei
Seifuri mobila - Seif Homestar 3 inchidere cheie
-36%

1 – ORGANIZATORUL
 
Campania este organizata de SAFE MAG TS S.R.L. (denumit in continuare “SAFEMAG.ro” sau “Organizator”) cu sediul in judetul Brasov, Municipiul Brasov, strada Mihai Viteazul nr. 67, cod postal: 500187, Romania, cod unic de inregistrare: RO41220496. 

2 - Campanie REDUCERI DE PRETURI
 
SAFEMAG.ro doreste sa aduca clientilor oferte speciale periodice, aceste reduceri  fiind cuprinse intre 1 si 40% . Reducerile se aplica doar produselor din categoria Promotii, si sunt realizate periodic in functie de ofertele transmise de producator sau importator. Campaniile se realizeaza in vederea promovarii produselor, lansarii colectiilor noi de produse sau lichidarilor de produse. Reducerile sunt calculate din pretul recomandat de vanzare disponibil pe site, in limita stocurilor disponibile.

Oferta este valabilă exclusiv online, produsele vor avea aplicate procente de reduceri diferite ce vor fi afisate, in perioada 4 Ianuarie - 31 Decembrie 2023, in limita stocului disponibil si limitata ca durata de timp, cuprinsa intre 1 ora si 364 de zile, dupa epuizarea acestei perioade de timp produsele nu se vor mai putea achizitiona la pretul redus.

3 - Campanie TRANSPORT GRATUIT la comenzi online

Incepand cu data de 1 August 2023, ora 06:00, SAFE MAG TS S.R.L. ofera transport gratuit la comenzile online clientilor, persoane fizice si juridice, care achizitioneaza produse  de pe www.safemag.ro, valoarea minima a comenzii plasate fiind in cuantum de 1 RON . Aceasta Campanie se desfasoara in perioada 1 - 31 August 2023. Comenzile vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

4 - Campanie BACK TO OFFICE - reduceri de pana la 40%

Incepand cu data de 7 Septembrie 2023, ora 16:00, SAFE MAG TS S.R.L. ofera discount-uri cuprinse intre 1 si 40 % la o selectie de produse, la comenzile online clientilor, persoane fizice si juridice, care achizitioneaza produse  de pe www.safemag.ro, valoarea minima a comenzii plasate fiind in cuantum de 1 RON . Aceasta Campanie se desfasoara in perioada 7 Septembrie  - 31 OCtombrie 2023, Reducerile sunt calculate din pretul recomandat de vanzare disponibil pe site, in limita stocurilor disponibile. Comenzile vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei, in limita stocurilor disponibile.

5 - CONDITII GENERALE  Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de participare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, datorita fraudei, datorita problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania.De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta prezenta Campanie din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice, precum si, daca este cazul,, in alte situatii decat cele prevazute mai sus. Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili un prag valoric minim al comenzii, precum si dreptul de a inregistra si livra comanda care include doar acel(e) produs(e) a carui/caror valoare este de cel putin 1 RON. 

6 -  LIMITAREA RĂSPUNDERII  In conditiile prevazute de legea romana, Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dumneavoastra la acesta Campanie. Fara a limita cele mentionate mai sus, serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

 

Suport clienti Luni - Vineri 9:00 - 17:00

0766446672 office@safemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!